La meva família / ciutat

La meva dona Núria i
les meves filles Marta i Mònica
Els meus
pares
Els meus
germans
La ciutat
on viscUna foto de la meva dona, la Nuri Francino, amb les nostres dues filles, la Marta i la Mònica als salts d'aigua del riu Rhin, a Schauffhausen (Suïssa), de quan vam estar allà de vacances el Febrer del 2005. Vam fer aquest viatge a Suïssa perquè als anys 80 vam viure allà durant 2 anys: la Marta hi va arribar quan tenia un any i mig, i la Mònica va néixer en aquell país, a Horgen, prop de Zurich, i vam marxar quan ella tenia tres mesos. Des d'aleshores no hi haviem tornat més amb elles.La Nuri és professionalment una agent d'assegurances, però també fa molta activitat musical, principalment en l'àmbit coral.

Clica per a veure el seu curriculum, tal com sol sortir en molts programes de concert.
La meva filla Marta, després d'acabar la llicenciatura de Filologia Anglesa, va decidir fer estudis d'Art a l'Escola Massana, de Barcelona, estudis que va començar l'any 2004.

Actualment és professora d'anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes a Barcelona, i també pinta. Aquí hi trobareu una mostra de les seves

pintures

dibuixos

ceràmica i vitrall

bijuteria.
La meva filla Mònica, aquí comparant-se amb una Venus.

És llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB), i actualment hi està fent el Doctorat.
Finalment, aquest enllaç ens porta a una pàgina que ens dóna la distribució del cognom “Rius” per Espanya, que suma un total aproximat de 5600 persones, dels quals més de 4000 son a Catalunya, i unes 650 al País Valencià. També podem saber que a França hi ha més de 600 persones amb aquest cognom, a Suissa només 10, i als Estats Units d’Amèrica, prop de un centenar.

Nota- L’última vegada que vaig visitar la pàgina, si des d’allà volia fer una Cerca d’un altre cognom, al pitjar el botó “Búsqueda” em donava un “Server Internal Error”, i la única manera que vaig trobar d’obtenir el que buscava va ser escrivint directament el cognom a la barra URL, o sigui substituint el cognom rius pel nou cognom que volia buscar, a l’adreça del navegador
(p.e. http://www.miparentela.com/mapas/detalles/francino.html). D’aquesta manera trobem que amb el cognom “Francino” hi ha unes 100 persones a Espanya, de les quals quasi 80 a Catalunya, però als Estats Units també hi ha unes 36 persones.