Sis peces per a gralla

L'estiu de 2004 vaig compondre "Sis peces per a grup de gralles i timbal", una col·lecció escrita per a dues veus de gralles seques que vaig dedicar a la Colla Jove Xiquets de Tarragona, en ocasió del seu 25è aniversari.

A sota hi apareixen els títols i demés informació de cada una de les sis peces. La primera és especial per a la gent de la colla, perquè està dedicada a un casteller molt popular que va morir inesperadament aquell estiu del 2004, i que tothom coneixia com a "Vidalet". La versió en mp3 és dels grallers de la Colla Jove.

Les altres 5 peces van ser estrenades per les festes de Santa Tecla d'aquell mateix any pel grup de Grallers de l'Alfàbrega de Tarragona, format per grallers i ex-grallers de la Colla: aquí dóno els enregistraments de tres de les obres interpretades en aquell concert al carrer (són les gravacions menys sorolloses), en mp3.


El Vidalet        (Pasdoble)
                Per a 2 gralles seques
pdf midi mp3
La platja llarga        (Havanera)
                Per a 2 gralles seques
pdf midi mp3
Lo riu és vida        (Jota tortosina)
                Per a 2 gralles seques
pdf midi mp3
La Plaça de la Font        (Pasdoble)
                Per a 2 gralles seques
pdf midi
La romescada        (Masurca)
                Per a 2 gralles seques
pdf midi mp3
Espineta amb cargolins        (Masurca)
                Per a 2 gralles seques
pdf midiAh, i una cosa més, en relació a la meva havanera: resulta que la plataforma ciutadana de Tarragona “Salvem la Platja Llarga”, a la que algú els hi va donar a conèixer la meva cançó i que els hi va agradar molt, van proposar-me d’utilitzar-la com a música de les seves campanyes. Quan els hi vaig dir que no hi tenia cap inconvenient, van escriure una lletra per aquesta música i n’han enregistrat una versió cantada que ténen penjada a la seva pàgina Web.

Així doncs, cliqueu a aquest enllaç per a veure la seva pàgina i escoltar una versió cantada de La Platja Llarga amb acompanyament de guitarra i percussió.