Les activitats musicals que faig


Si has navegat una mica per la meva Web, hauràs vist quines coses de música sé fer millor i què m’agrada més de fer. Algunes d’aquestes activitats meves podrien ser del teu interès i per tant te’n faig una llista aquí a sota: 
 • Continuista (al clavicèmbal o a l'orgue)

 • Concertare, grup de música barroca

 • Direcció (d'orquestra, cor, o grup instrumental)

 • Classes i divulgació musical

 • Composició


 • [I si vols posar-te en contacte amb mi, estic a Tarragona i em trobaràs a:]


               

  Continu al clavicèmbal


  o a l'orgue en una partitura barroca. He fet molta música de cambra, i produccions amb cor, amb orquestra, i amb solistes vocals, cor i orquestra.

  Al quadre de sota hi trobaràs un parell de gravacions amb exemples meus d'acompanyament de continu al clave de diverses èpoques, com el concert amb una cantata d'Alessandro Scarlatti, feta l'any 1993 amb el grup Concertare i la mezzosoprano Alejandra Spagnuolo, o bé un petit fragment de continu a l'orgue, d'El Messies de Handel, interpretat l'any 2003 amb el Cor Mestral i l'orquestra del Centre de Lectura de Reus.


  clica per a un exemple de programa on faig el continuo al clave


  Correa nel seno amato . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .A. Scarlatti

  Behold, a virgin shall conceive (del Messies) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . G.F. Handel


  Concertare, música barroca de cambra


  El grup instrumental Concertare és un quartet de música antiga amb dos instruments de vent melòdics (flautes o flauta/oboè) i un baix continu de fagot i clavicèmbal, on jo toco aquest darrer instrument.

  Clica a la icona de la dreta per anar a la pàgina del Grup.


  Director d'orquestra


  o director de cor, o d'altres grups instrumentals. No tinc un grup estable però faig activitats esporàdiques quan en surt l’ocasió.

  Adjunto enregistrament del segon moviment de la quinta simfonia de Beethoven, que vaig dirigir el 6 de Juny de 2006 a l'examen final de tercer curs, interpretat per l'Orquestra Pilot de l'ESMUC.


  Beethoven
  Vª Simfonia, segon moviment


  Xerrades divulgatives musicals


  o classes de Història de la música, Interpretació o d'altres assignatures. També faig activitats de pianista acompanyant.

  Aquest enllaç de la dreta porta a alguns articles meus d'investigació històrico-musical.


  Composició


  aquesta no ha estat fins ara una activitat central, però he escrit unes quantes obres que he utilitzat com a material interpretatiu per als instruments que toco, o per a grups instrumentals que he dirigit, o bé obres que he presentat a concursos de composició, o que he escrit per encàrrec.

  Aquest enllaç de la dreta porta a l’enregistrament d’una obra per a violí i piano, anomenada “Sis miniatures” que es va estrenar el 20 de Novembre de 2011 a l’Auditori de Catalunya Caixa a Tarragona. La interpretació va anar a càrrec de Raúl Contreras, violí, i Alba Solé, piano.

  D’altra banda, als apartats de “Música de Cobla” i “Gralles” d’aquesta Web, hi trobareu altres obres meves.