Ràdio / TV


Des d'aquesta pàgina podreu escoltar Catalunya Música en directe. També podreu descarregar-vos la programació mensual, així com accedir a altres radios: Catalunya Radio, i Catalunya Informació.

 


 
Des d'aquesta pàgina podreu escoltar Radio Clásica (de Radio Nacional de España) en directe. També podreu descarregar-vos la programació mensual.

 


 
Aqui trobarem una pàgina de pàgines, la Classical Live Online Radio, que dóna accés a més de 100 pàgines de emisores de música clàssica de tot el món (en tres categories = Europa, EUA, resta del món), que emeten música en directe.

 


 
En quant a la TV, i a diferència de la paraula i la música transmesa per una emissora de ràdio a través d’Internet, les imatges d’una emissora de TV són molt més dificils de transmetre, degut a la major quantitat de dades que han de circular i per tant, a l’ample de banda que necessiten. Ara per ara les dimensions de la pantalla són molt petites, i la qualitat d’imatge és pobre, però amb el temps segur que això millorarà. I en qualsevol cas, pot ser una manera convenient de veure centenars o milers d’emissores de TV de tot el món.
Aquesta adreça URL que et poso aquí et dóna accés directe a 1567 canals de TV de tot el món (49 d’Espanya), molts d’ells locals, com ara Granollers TV, o Canal Castelló. (Altres sistemes de navegació i zapping per les emissores, requereixen un programa de software que s’ha d’instal·lar a l’ordinador, es veuen més o menys igual, i a més, són de pagament).