Obres i compositors: segles XVII-XVIII    Una silueta que tothom coneix; o no?

En tot cas, un dels més grans compositors del segle XVIII. • Música barroca
 • Música clàssica

 • Música barroca


  Harmoniae és un Website italià de música antiga, principalment barroca. Hi trobareu informació sobre Monteverdi - incloent'hi textos d'obres vocals seves i d'altres autors, instruments musicals antics....
  El site s'ha tancat! però sortosament l'he repescat en una altra URL, resulta que s'havia convertit en un blog amb el mateix nom!

  Molta informació sobre JS Bach, biografia, retrats, obres: per exemple, obres classificades per tonalitat, aquí trobem que Si menor era una tonalitat favorita en la qual va escriure moltes obres.

  Informació general i sobre els enregistraments, de les Cantates de Bach, i informació d'altres obres de Bach. No et deixis perdre els Links, hi ha de tot.

  Pàgina "Welcome to the wonderful world of baroque music". Conté escrits sobre molts compositors, l'estètica barroca, el clavicèmbal alemany, i els orgues Silbermann.

  Música clàssica


  The Mozart Project.

  The Mozart lover’s page.
  Era una pàgina allotjada al servidor de Geocities, el portal de Yahoo que va tancar l'Octubre de 2009. L'he recuperat gràcies al projecte Reocities!

  Mad about Beethoven.

  Beethoven, pàgina de Quirón Alvar, que la presenta dient el següent: Bienvenido a la Página de Beethoven más alucinante de todo internés. Aquí vas a encontrar lo nunca visto.

  El Sitio de Ludwig van Beethoven, pàgina de Dominique Prevot.

  Ludwig van Beethoven, el Site es presenta així: This site is devoted to the life and works of Ludwig van Beethoven, who in my opinion was the greatest composer to ever live. This site contains pictures relating to Beethoven, audio/MIDI files of Beethoven works, and general info about Beethoven.